Over Karin

Hallo! Ik ben Karin Francken, transpersoonlijk therapeut en bewustzijnscoach, en gepassioneerd moeder van 2 heerlijke kinderen: een dochter van 9 en een zoon van bijna 7. 

Alles wat ik ooit leerde vanuit mijn eigen verleden en doorheen mijn eigen proces om meer heel te worden, kan ik nu zelf doorgeven aan mijn kinderen. Ze dagen mij daar ook geregeld in uit, en samen groeien we daar nog verder in!

Hoe is het ooit begonnen... 

Vanuit een diep verlangen in mezelf om te 'weten' en te begrijpen, ben ik op zoek gegaan naar wie ik ben en wat mij drijft en passioneert.  Het ontdekken van andere dimensies in het leven en in mezelf vertaalde zich eerst in reizen naar andere werelddelen, ontdekken van andere culturen, ontmoeten van mensen over heel de wereld...  Toen ik ontdekte dat dit reizen een bepaalde leegte in mezelf niet kon vullen, ben ik aan een innerlijke reis begonnen.

Van nature zoek ik naar diepgang en naar intens leven en geraak ik ontroerd van de schoonheid van mensen en natuur. Mijn eigenschap van hoogsensitiviteit ligt hiermee aan de grondslag. Het maken van die innerlijke reis betekende stoppen met leven vanuit mijn gedachten en beelden die ik over het leven gecreëerd had doorheen mijn vroegere levenservaringen. Het was ook een duidelijk besluit voor mezelf: ik wil ervaren en leven, hier en nu! Ik ben geboeid door communicatie en de invloed van constructieve communicatie. Steeds op zoek naar oplossingen en mogelijkheden ontdek ik telkens weer hoe rijk het leven is. Deze ervaringen wil ik graag delen.

Ik heb een 4-jarige opleiding Transpersoonlijke Psychotherapie gevolgd bij Cheiron vzw. Daarnaast heb ik een opleiding Familie- en Organisatieopstellingen gedaan bij Indra Torsten Preiss (grondlegger Bert Hellinger). Door de jaren heen heb ik verschillende cursussen gevolgd rond Symboolcommunicatie voor Kinderen, Opvoedinvloed en Een Essentiële Band met je Kind van Gordon Neufeld, communicatie (Relatie-Studio Gent), lichaamswerk (o.a. rebirthing), Lichtpuntwerk (Riet Okken), het helen van het innerlijke kind, opleiding Solution Focused coaching, Meditatie. Ik ben ook Natuurgids en Herborist.

Ik help jou om meer balans in jezelf en in je leven te vinden, om een bewustere mens te worden die aan het roer staat van zijn eigen leven.

Ik help jou om een blijer mens te zijn en meer ontspanning te ervaren in je leven. Om een geduldigere ouder te zijn en meer plezier te hebben met je kinderen. Om een ouder te zijn die richting weet te geven aan zijn/haar kinderen op moeilijkere momenten en een houvast kan zijn voor hen. 

Ik wens het je toe, van harte!

 

Karin